Over ons

Wij zijn Stefan en Winette Marinus. Zon 6 jaar geleden begon
Winette zich te verdiepen in de kunst van massage, allemaal omdat Stefan
last had van vervelende lage rugklachten. Het is eigenlijk heel bijzonder
hoe dit het begin was van wat nu is uitgegroeid tot onze gezamenlijke
praktijk. Stefan is nu gelukkig helemaal klachtenvrij en werkt actief mee in
de praktijk. Het geeft ons ontzettend veel voldoening om mensen te helpen
om van hun klachten af te komen. Natuurlijk verwelkomen we ook mensen
die gewoon willen genieten van een ontspannende massage en/of
preventief massages ondergaan om klachten vrij te blijven.

Over ons

Wij zijn Stefan en Winette Marinus. Zon 6 jaar geleden begon
Winette zich te verdiepen in de kunst van massage, allemaal omdat Stefan
last had van vervelende lage rugklachten. Het is eigenlijk heel bijzonder
hoe dit het begin was van wat nu is uitgegroeid tot onze gezamenlijke
praktijk. Stefan is nu gelukkig helemaal klachtenvrij en werkt actief mee in
de praktijk. Het geeft ons ontzettend veel voldoening om mensen te helpen
om van hun klachten af te komen. Natuurlijk verwelkomen we ook mensen
die gewoon willen genieten van een ontspannende massage en/of
preventief massages ondergaan om klachten vrij te blijven.

Mijn expertise

Ik ben gestart met klassieke massage, een ontspanningsmassage gericht op schouders en onderrug. Dat zijn de meest voorkomende klachten die ik tegenkom in mijn werk.
Daarna ben ik me intensief gaan bezighouden met heel veel andere vormen van massages zoals de Guasha massage, triggerpoint massage, wellness, hotstone, aromatherapie en stoelmassage. Natuurlijk heb ik me niet alleen beperkt tot de actieve beoefening van deze massages, maar wilde ik ook de therapie en de kennis onder de knie krijgen. Wilde ik weten waar ik mee bezig was. Alle benodigde diploma’s, volgens de NGS norm, heb ik dan ook met succes afgerond.

Maar de stoelmassage heeft mijn voorkeur om uit te voeren op de werkvloer. Denk hierbij aan bedrijven, scholen, ziekenhuizen, overheidsinstellingen, bejaardentehuizen (ook bij de bewoners) en nog veel meer. Ik kom overal graag met met mijn stoel en ben een graag geziene gast met mijn enthousiasme als persoon en in mijn vak. Het geeft mij energie om te ervaren dat mensen zich stukken beter voelen na zo’n massage. Veel mensen zitten de hele dag en bijna de helft van de mensen zit op een verkeerde manier, in een verkeerde houding wat leidt tot minder prettige gevolgen. Zoals een verkrampte rug of schouderpartij, nekklachten, hoofdpijn en meer.

Wie weet zie ik je binnenkort bij mij in de praktijk of kom ik langs bij jou op kantoor.

Voor vragen sta ik altijd open.

Neem contact
met mij op

E-mail ons

info@terug2balance.nl

Bel ons

06 21 83 97 78
06 16 43 55 26

Praktijk

Hopveld 23
5482 LW
Schijndel