Prijzen

Op deze pagina vind je alle betreffende prijzen die wij hanteren voor onze massages. Sommige behandelingen zijn gecombineerd omdat de ervaring ons geleerd heeft dat dit efficiënt werkt en helpt het beoogde resultaat te behalen.
Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op zodat wij het je goed uit kunnen leggen. Wij heb zoveel mogelijk uitleg bij de prijzen gegeven als nodig is.

Prijzen massages

De prijzen zijn per massagetechniek verdeeld.
Klik op het soort massage om de prijzen te zien.

Klassieke massage

Onze klassieke massages worden gecombineerd met triggerpoint technieken. Deze massage is bedoeld voor stress gerelateerde klachten zoals nek-, schouder- en lage rugpijn, maar ook burn-out klachten.

De klassieke massage geven wij alleen in onze eigen praktijk.

30 minuten   € 32,50
45 minuten   € 45,00
60 minuten   € 55,-
75 minuten   € 65,-
90 minuten   € 75,-

Stoelmassage

Stoelmassages geven wij op locatie. Voornamelijk bij bedrijven en verzorgingstehuizen (lees er alles over op deze pagina), maar het is ook mogelijk voor de particulier aan huis.

Wij maken voor stoelmassages altijd op voorhand een gerichte offerte naar aanleiding van de situatie, het aantal medewerkers en de hoeveelheid behandelingen.

Wellness massage

Ontspanningsmassage 30 min     € 32,50,-     (korte massage van de nek, rug en schouders)
Ontspanningsmassage 45 min     € 45,00     (massage van de nek rug, schouders en bovenarmen)
Ontspanningsmassage 60 min     € 55,-     (massage van de nek, rug, schouders en de achterzijde van de benen)
Ontspanningsmassage 90 min     € 75,-     (massage van de nek, schouders, rug, armen, achter- en voorzijde benen)
Ontspanningsmassage 120 min     € 100,-     (massage van de nek, schouders, rug, armen, handen, hoofdhuid, het gezicht en de achter- en voorzijde van de benen)

Guasha therapie
55 minuten € 55,-

Als je nog vragen hebt over prijzen of tijdstippen, neem dan contact met ons op.

Dit zeggen onze cliënten

Geregeld had ik last van hoofdpijn en een stijf gevoel in mijn nek. Dan ging het weer over; eigenlijk bleef ik er te lang mee lopen. Tot het écht uitmondde in niet meer kunnen werken van de hoofdpijn. Winette heeft mij fantastisch behandeld en ik heb nergens meer last van. Ze heeft me ook geleerd hoe ik zelf ontspanningsoefeningen kan doen.

– Samantha de Groen

Ik hoorde via social media van de stoelmassage die Winette Marinus en Stefan Marinus geven aan bedrijven. Als eigenaar van een notariskantoor, was ik gelijk enthousiast. Stefan komt twee keer per maand om mijn medewerkers te behandelen die last hebben van rug-, schouder- of nekklachten. Ze zijn niet alleen dankbaar, maar het bevordert ook de prestaties. De kosten zijn geheel aftrekbaar. Win-win!

– Piet in het Veld, werkgever

Neem contact
met ons op

E-mail ons

info@terug2balance.nl

Bel ons

06 21 83 97 78
06 16 43 55 26

Praktijk

Hopveld 23
5482 LW
Schijndel